Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Τον γύρο του κόσμου έκανε η έκρηξη στον Κορυδαλλό.


Το πρακτορείο Reuters και το BBC ήταν τα πρώτα διεθνή μέσα που αναμετέδωσαν στον υπόλοιπο κόσμο την είδηση για την έκρηξη έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το πρακτορείο Reuters, στο άρθρο του με τίτλο «Έκρηξη στη φυλακή των Αθηνών με ζημιές αλλά όχι τραυματίες», αναφέρει ότι επρόκειτο για μία ισχυρή έκρηξη έξω από την μεγαλύτερη φυλακή των Αθηνών, που ακούστηκε χιλιόμετρα μακριά. Από την έκρηξη σημειώνει, προκλήθηκαν ζημιές αλλά όχι σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Προσθέτει ότι η βόμβα τοποθετήθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στον εξωτερικό τοίχο της φυλακής και πως νωρίτερα ένας άγνωστος προειδοποίησε για την έκρηξη με τηλεφώνημά του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Και το BBC όμως ασχολήθηκε με το θέμα. Σε άρθρο του με τίτλο «Βόμβα εξερράγη έξω από ελληνική φυλακή» υπογραμμίζει πως σημειώθηκε έκρηξη έξω από τη φυλακή με τα υψηλότερα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα ενώ προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα. Αναφέρει επίσης πως τραυματίστηκε μία γυναίκα και επισημαίνει πως τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα γίνονται βίαιες διαμαρτυρίες, μετά και την ανακοίνωση των αυστηρών οικονομικών μέτρων για την διάσωση της ελληνικής οικονομίας. Υπενθυμίζει και τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια που έγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...