Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

"Σοκ" έπαθε η Αν Σινκλαίρ μόλις έμαθε τις περιπέτειες του συζύγου της...


Αφότου ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, τον Μάιο, η σύζυγός του Αν Σινκλέρ έχει σταθεί αγόγγυστα στο πλευρό του και του έχει δείξει σιγουριά για την αθωότητά του.
Όμως σύμφωνα με βιογραφία της με τίτλο «Κυρία DSK» από τους γάλλους συγγραφείςΚατρίν Ραμπέρ και Ρενό Ρεβέλ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και μεταξύ άλλων περιγράφει λεπτομερώς την 14η Μαΐου, την ημέρα που η βαθύπλουτη τηλεπαρουσιάστρια έμαθε για τις κατηγορίες εναντίον του συζύγου της, δεν ήταν διόλου ψύχραιμη και υποστηρικτική.


Οπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur, που αναδημοσίευσε αποσπάσματα του βιβλίου, η Σινκλέρ έπαθε τέτοιο σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Στρος Καν θα μπορούσε να μπει φυλακή που «ούρλιαζε από πόνο, με έναν μακρόσυρτο ολολυγμό, σαν ζώο που το σφάζουν», ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει για ώρες μετά από το περιστατικό.

Η Σινκλέρ φέρεται να ετοιμαζόταν να πάει σε ένα πάρτι - έκπληξη για τον γάλλο τραγουδιστή Πατρίκ Μπριέλ όταν της τηλεφώνησε ο σύζυγός της από τη Νέα Υόρκη λέγοντάς της ότι υπήρχε «σοβαρό πρόβλημα» και ότι είχε χάσει το κινητό τηλέφωνο που του είχε παραχωρήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, του οποίου ήταν τότε επικεφαλής. Χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, ο Στρος Καν της ζήτησε να μιλήσει με τον προσωπικό του σύμβουλο και «γκουρού» των δημοσίων σχέσεων Στεφάν Φουκς και έκλεισε το τηλέφωνο.

Εκείνη φέρεται να ανησύχησε, αλλά υπέθεσε ότι είχε προκύψει κάποιο πολιτικό πρόβλημα δεδομένης της επερχόμενης υποψηφιότητας του συζύγου της για το προεδρικό χρίσμα των Σοσιαλιστών. Κανόνισε μια συνάντηση με τον Φουκς για την επομένη και πριν πάει στο πάρτι έφαγε με τον φίλο της και τραπεζίτη Ζαν Φριντμάν.

Τις κατηγορίες εναντίον του Στρος Καν τις πληροφορήθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, μέσα στο ταξί με το οποίο επέστρεφε στο σπίτι της. Στην οικεία της αμέσως την επισκέφτηκε συνεργάτης του Φουκς, ο οποίος της συνέστησε να εγκαταλείψει το πανάκριβο διαμέρισμά της για να γλιτώσει από την πολιορκία των δημοσιογράφων και εκείνη φέρεται να κατέφυγε στο σπίτι του Φριντμάν.

Εκεί ήταν που πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της ενδέχεται να κατέληγε στη φυλακή και κατέρρευσε για μερικές ώρες, προτού συνέλθει και προσπαθήσει να κινήσει όσα νήματα μπορούσε στη Νέα Υόρκη ώστε να εξασφαλίσει ότι ο Στρος Καν θα προσγειωνόταν «στα μαλακά».

Μετά το σοκ της, έσπευσε να εκδώσει μια ανακοίνωση αμέριστης συμπαράστασης στον επί 20 χρόνια σύζυγο της. «Δεν πίστεψα ούτε για ένα δευτερόλεπτο τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση. Είμαι βέβαιη ότι η αθωότητά του θα αποδειχτεί», είπε.http://www.dailynews24.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...