Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σοκ στην Ιταλία από το θάνατο 4χρονου σε δολοφονική επίθεση της Μαφίας

Ο άτυχος Ντομένικο ήταν στην αγκαλιά του πατέρα του όταν το αυτοκίνητό τους γαζώθηκε από τουλάχιστον 20 σφαίρες


Μια ανείπωτη τραγωδία με θύμα ένα 4χρονο αγόρι που πλήρωσε με τη ζωή του το μήνυμα που ήθελε να στείλει η Μαφία στο σύντροφο της μητέρας του συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στον Τάραντα της Ιταλίας.


Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο με οδηγό τον 44χρονο Ορλάντο Κόζιμο και επιβάτες τη σύντροφό του Κάρλα Μαρία Φορνάρι και τρια παιδιά ηλικίας 4, 6 και επτά ετών πλησίασε γύρω στις 21:30 ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι εκτελεστές.

Χωρίς δισταγμό άνοιξαν πυρ - σύμφωνα με την αστυνομία πυροβόλησαν 20 φορές - με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο 44χρονος, η σύντροφός του που βρισκόταν στο τιμόνι και ο 4χρονος Ντομένικο, ο οποίος είχε την ατυχία να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα του τη στιγμή της επίθεσης.

Τα δύο άλλα παιδιά γλίτωσαν, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το όχημα συνέχισε την πορεία του ακυβέρνητο για κάποια μέτρα ενώ ο 44χρονος ψυχοραγούσε βλέποντας τη σύντροφό του και τον 4χρονο Ντομένικο να κείτονται ήδη νεκροί.

Το κίνητρο των δολοφόνων, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να στείλουν μήνυμα στον Κόζιμο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία το 1998 όταν είχε σκοτώσει με καραμπίνα έναν 22χρονο και έναν 26χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...