Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Το πιο φρικιαστικό σενάριο για τη μοιραία πτήση της Malaysian Airlines

Ένα μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με την εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών και μέχρι στιγμής εξετάζονται διάφορα σενάρια.


Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στα επιτελεία που διενεργούν την έρευνα για να βρεθεί το αεροσκάφος καθώς ο μαλαισιανός στρατός ανακοίνωσε ότι εντόπισε μέσω ραντάρ το ίχνος του αγνοούμενου αεροσκάφους στα Στενά της Μάλακα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε την τελευταία επικοινωνία με με την Πολιτική Υπηρεσία Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας.


Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς ενώ αυξάνεται κατακόρυφα η αγωνία, αλλά και η αγανάκτηση των συγγενών των αγνοουμένων για την πληροφόρηση με το σταγονόμετρο. Μάλιστα, οι συγγενείς αναφέρουν ότι καλούν κανονικά τα κινητά των αγαπημένων τους αλλά οι κλήσεις είναι αναπάντητες.

Οι μαλαισιανές Αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν διπλασιαστεί οι έρευνες στην περιοχή και η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines επεσήμανε ότι το επίκεντρο των αναζητήσεων είναι η θαλάσσια περιοχή της δυτικής ακτής της Μαλαισίας. Ομάδες διάσωσης από αρκετές χώρες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το θαλάσσιο χώρο, ενώ το Πεκίνο επιστράτευσε δέκα δορυφόρους για να συνδράμουν στις έρευνες.

Όσον αφορά το τι μπορεί να προκάλεσε την μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους, οι Αρχές ανακοίνωσαν και επισήμως τα τέσσερα σενάρια που εξετάζουν. Αρχικά επικεντρώνονται στην αεροπειρατεία καθώς μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις με τους επιβάτες που ταξίδευαν με κλεμμένα διαβατήρια, η συγκεκριμένη θεωρία μπορεί και να ισχύει. Επίσης εξετάζεται το σαμποτάζ, τα ψυχολογικά προβλήματα των επιβατών και τους πληρώματος ή και τα προσωπικά προβλήματα μεταξύ επιβατών και πληρώματος.

Τέλος, ο Guardian ανέφερε σε δημοσίευμα του ότι οι Αρχές της Μαλαισίας εξετάζουν και το ενδεχόμενο, το αεροσκάφος να εξαφανίστηκε για να πάρουν κάποιοι μια τεράστια αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...