Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η Ευρωπαική Ένωση συνωμοτεί για τα ΑΤΙΑ

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής Μάριο Μποργκέζιο , καταγγέλλει τα κράτη - μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης, ότι συστηματικά αποκρύπτουν πληροφορίες και ουσιαστικά συγκαλύπτουν στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη και την δράση  των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων).

 Στην προσπάθειά του ο ευρωβουλευτής ζήτησε την συνδρομή και των υπόλοιπων εκπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου και έχει μέχρι στιγμής την στήριξη των 18 από τους 739 βουλευτές. 

Ο Μάριο Μποργκέζιο ενώ συγκεντρώνει υπογραφές ζητώντας την δημοσιοποίηση των αποδεικτικών στοιχείων, δήλωσε στο  Associated Press : «Πιστεύω ότι, σύμφωνα με την αρχή της διαφάνειας, οι χώρες-μέλη της ΕΕ έχουν χρέος να δημοσιοποιήσουν και να καταστήσουν διαθέσιμα για όλους τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία σήμερα αποκρύπτονται εν μέρει ή καθ΄ολοκληρία».

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι χρειάζεται ειδικευμένο προσωπικό για να μελετήσει τα στοιχεία ενώ θεωρεί ότι μπορούμε να διευρύνουμε τους τεχνολογικούς και επιστημονικούς μας ορίζοντες μελετώντας τα στοιχεία που αφορούν την εξωγήινη τεχνολογία. Τα τελευταία χρόνια η Βρετανία όσο και η Γαλλία έχουν αναρτήσει στο Διαδίκτυο το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων τους σχετικά με τα ΑΤΙΑ, χωρίς όμως να αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...