Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Έπιασαν τον «ξυπόλητο ληστή» μετά από 2 χρόνια

Στα χέρια των αρχών έπεσε ο 19χρονος Colton Harris Moore, γνωστός ως «ξυπόλυτος ληστής», που αναζητούταν εδώ και περίπου 2 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα!

O 19χρονος συνελήφθη στις Μπαχάμες, όπου οι αρχές τον αναζητούσαν μετά την ανώμαλη προσγείωση ενός αεροσκάφους που είχε κλέψει.

Ο «ξυπόλυτος ληστής» δραπέτευσε τον Απρίλιο του 2008 από ίδρυμα ανηλίξκων της Ουάσινγκτον, όπου είχε καταλήξει μετά από σωρεία κλοπών σε τοπικά καταστήματα. Άλλωστε, την πρώτη του κλοπή την έκανε σε ηλικία 7 ετών...

Από τότε άρχισε ένα άνευ προηγουμένου κυνηγητό, ενώ η φήμη του διαδόθηκε σε όλο τον πλανήτη! Έγινε γκρουπ στο Facebook με χιλιάδες υποστηρικτές και μουσικά συγκροτήματα τον έκαναν τραγούδι.

Ο νεαρός φυγάδας κατάφερνε πάντα να ξεφεύγει με κινηματογραφικό τρόπο, κάνοντας τις αρχές να «λυσσάνε» ακόμα πιο πολύ. Μία από τις φορές που γλίτωσε είχε περικυκλωθεί από 30 ειδικούς πράκτορες με εκπαιδευμένα σκυλιά, που τελικά αποδείχθηκαν πολύ λίγοι για το... ταλέντο του!

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Κόλτον είναι υπεύθυνος για περισσότερες από 50 διαρρήξεις και για την κλοπή μικρών αεροσκαφών, τα οποία έμαθε να πιλοτάρει από τα βιντεοπαιχνίδια, ενώ στις αποδράσεις του έχει χρησιμοποιήσει μέχρι και ταχύπλοα.

Πλέον, ο 19χρονος θα πάρει τον δρόμο για την δικαιοσύνη, ενώ ο θρύλος του θα εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο, αφού ετοιμάζεται ταινία με τα κατορθώματά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...