Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ινδία: Δεκάδες παγιδευμένοι στα ερείπια του πενταώροφου κτηρίου


Περίπου 70 άνθρωποι έχουν παγιδευθεί στα ερείπια του πενταώροφου κτηρίου που κατέρρευσε στο Μουμπάι, οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών.


Στο κτήριο, το οποίο ανήκει σε δημοτικό οργανισμό, κατοικούσαν 22 οικογένειες. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι διέμεναν 40 έως 60 άνθρωποι. Επτά βγήκαν σώοι από τα ερείπια, σύμφωνα με εκπρόσωπο των αρχών της πόλης που αρχικά είχε κάνει λόγο για 20 αγνοούμενους.

Αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια να μετακινηθούν μεγάλα κομμάτια μπετόν ώστε να επιτραπεί στα σωστικά συνεργεία να αρχίσουν το έργο του απεγκλωβισμού των ανθρώπων που καλούν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές του Μουμπάι, στο κτήριο φιλοξενούνταν υπάλληλοι της τοπικής διοίκησης και οι οικογένειές τους.


«Το κτήριο ήταν ηλικίας τριάντα ετών. Είχαμε ζητήσει από τους κατοίκους να το εγκαταλείψουν τον Απρίλιο και δεν τον έκαναν», δήλωσε αξιωματούχος της δημοτικής αρχής χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους ζητήθηκε από τις οικογένειες να εκκενώσουν το κτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...