Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αντί για όπλα, βρήκαν σέξι εσώρουχα στα συρτάρια της «Λευκής Χήρας»

Η μυστηριώδης νεαρή φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι


Ροζ, μαύρα και κόκκινα εσώρουχα εντόπισε η Σκότλαντ Γιαρντ κάνοντας φύλλο και χαρτί ένα από τα σπίτια στα οποία κρυβόταν η επονομαζόμενη "Λευκή Χήρα" στην Κένυα, η μυστηριώδης νεαρή γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι.Την ίδια ώρα, οι αρχές της Πρετόρια υποστηρίζουν ότι η Βρετανίδα είχε διαβατήριο της Νοτίου Αφρικής. Η Σαμάνθα Λιούθουεϊτ απέκτησε το διαβατήριο με το ψευδώνυμο "Νάταλι Φέι Ουέμπ", ενώ το πλαστογραφημένο έγγραφο χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2011.

«Το διαβατήριο αποκτήθηκε χάρη σε πλαστά στοιχεία. Η κυβέρνησή μας ουδέποτε θα προσέφερε καταφύγιο σε καταζητούμενο τρομοκράτη. Συνεργαζόμαστε με τις Αρχές της Κένυας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τα θύματα της επίθεσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η Λιούθουεϊτ δεν χρησιμοποίησε το διαβατήριο αυτό για να εισχωρήσει στην Κένυα», δήλωσε χθες η υπουργός Εσωτερικών της Νοτίου Αφρικής, Ναλέντι Παντόρ.

Η 29χρονη Λιούθουεϊτ, που ασπάσθηκε το Ισλάμ, απέκτησε το προσωνύμιο «Λευκή Χήρα» καθώς ο σύζυγός της -Τζερμέιν Λίνσεϊ- ήταν ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας στις επιθέσεις του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2005, που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον πενήντα ανθρώπων στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η νεαρή ντροπαλή μαθήτρια που καταζητείται ήδη από την Ιντερπόλ- για παλαιότερη όμως συμμετοχή της σε τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο - είχε μεγάλη αδυναμία στα σέξι εσώρουχα και μάλιστα έκανε συλλογή από αυτά, επισημαίνει δημοσίευμα της "Daily Mail". O σύζυγός της, Ζερμέν Λίντσεϊ, ήταν ένας από τους βομβιστές της τρομοκρατικής ενέργειας που στοίχισε τη ζωή 26 ανθρώπων. Τότε η Λιούθγουεϊτ παρουσιαζόταν αντίθετη με τη δράση του συζύγου της. Η γυναίκα, που είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό, ως τότε δεν είχε ποινικό μητρώο και καταδίκασε τις πράξεις του Λίντσεϊ ως αποτρόπαιες. Μάλιστα έλεγε πως οι επισκέψεις του σε ριζοσπαστικά τζαμιά του είχαν δηλητηριάσει το μυαλό. «Ηταν αθώος, αφελής και απλός άνθρωπος. Υποθέτω πως υπήρξε ο ιδανικός υποψήφιος», είχε δηλώσει.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...