Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πολωνία: Μάνα σκότωσε τα τρία νεογέννητα παιδιά της και τα έβαλε σε καταψύκτη


Το δικαστήριο της Ιλάβα, στην βόρεια Πολωνία, ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες και έθεσε υπό κράτηση μια 42χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τρία νεογέννητα μωρά της και ότι έκρυψε στη συνέχεια τα πτώματά τους σε έναν καταψύκτη.

Στην γυναίκα, που κατονομάζεται μόνον ως Λουκίνα Ντ. (η πολωνική δικαιοσύνη απαγορεύει την δημοσιοποίηση του πλήρους ονόματος πριν από το τέλος της δίκης) μπορεί να επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

"Στην γυναίκα αυτή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τριπλή ανθρωποκτονία και όχι παιδοκτονία. Ωστόσο είναι δυνατό να αλλάξει στη συνέχεια ο χαρακτηρισμός του εγκλήματος, αν έχουμε εκθέσεις ειδικών που να πιστοποιούν ότι η γυναίκα έδρασε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά τον τοκετό", δήλωσε ο εισαγγελέας που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα της υπόθεσης, Γιαν Βιερζμπίκι.

Η γυναίκα, η οποία είναι ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας 22, 19, 15 και 6 ετών, ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα αυτό.

Την Τρίτη κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι της, η αστυνομία βρήκε στον καταψύκτη τα πτώματα των τριών βρεφών, τα οποία ήταν όλα αγόρια.

Η νεκροψία που θα γίνει θα αποσαφηνίσει τις συνθήκες θανάτου τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...