Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αυτοκτονία Βρετανού από τον Πύργο του Άιφελ

Από τον Πύργο του Άιφελ πήδηξε τη νύχτα της Κυριακής ένας Βρετανός τουρίστας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία του Παρισιού και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο Βρετανός, ο οποίος είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, εντοπίστηκε από τις κάμερες την ώρα που σκαρφάλωνε στον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος έχει ύψος 324 μέτρων, και δύναμη της ασφάλειας αναπτύχθηκε γύρω από το μνημείο.

Ο άνδρας μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με έναν γιατρό της πυροσβεστικής υπηρεσίας την ώρα που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, οι οποίοι βρίσκονται σε ύψος 115 και 310 μέτρων αντίστοιχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας. «Στο τέλος πήδηξε, βουτώντας στο κενό», διευκρίνισε.

Τέτοιου είδους αυτοκτονίες «σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Σήμερα το πρωί ακόμη μία γυναίκα, 30 ετών, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ ωστόσο απετράπη από την Πυροσβεστική.

Ο Πύργος του Άιφελ χτίστηκε το 1889 από τον Γκουστάβ Αιφελ και έχει ύψος 324 μέτρα και κάθε χρόνο τον επισκέπτονται περισσότεροι από επτά εκατ. άνθρωποι. Αρκετά είναι τα μέτρα που έχουν ληφθεί, όπως δίχτυα προστασίας και φράκτες, προκειμένου να αποτρέπονται τέτοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...