Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αυστραλός κροίσος θέλει να γίνει πρωθυπουργός

Ένας από τους πλουσιότερους Αυστραλούς, ο άνθρωπος που ναυπηγεί και τον νέο "Τιτανικό", φιλοδοξεί τώρα να γίνει και πρωθυπουργός της χώρας.

Είναι ο Κλάιβ Πάλμερ που ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικού κόμματος, το οποίο θα χρίσει υποψηφίους σε ολόκληρη την επικράτεια, στις εθνικές εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου.

Το κόμμα με την ονομασία "Ενωμένη Αυστραλία" είναι η απάντηση του μεγιστάνα της εξορυκτικής βιομηχανίας στην άρνηση του συντηρητικού συνασπισμού του Κουίνσλαντ να τον χρίσει υποψήφιό του σε έδρα της πολιτείας.

"Η Αυστραλία χρειάζεται ένα πολιτικό κόμμα, που θα ενώσει το λαό στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα", δηλώνει ο Πάλμερ, ενώ ορίζει ως αιχμές της πολιτικής του κόμματός τους, τον αποκλεισμό μελών που προωθούν συμφέροντα τρίτων, την αναδρομική ακύρωση του φόρου ρύπανσης της ατμόσφαιρας και την αεροπορική μεταφορά στην Αυστραλία αλλοδαπών που ζητούν ασυλία.

Πριν ένα χρόνο, ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος Αυστραλός, που συχνά απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με διάφορες δηλώσεις του, πολλές από τις οποίες διαψεύδονται στη συνέχεια, είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει την κατασκευή της σύγχρονης εκδοχής του Τιτανικού.

Αν όλα πάνε καλά, ο μοντέρνος Τιτανικός του Πάλμερ θα είναι έτοιμος για το παρθενικό του ταξίδι το 2016!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...