Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΗΠΑ: Αποβλήθηκε από το σχολείο γιατί αγκάλιασε την καθηγήτριά του

Ο 17χρονος μαθητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση – Εκείνος ισχυρίζεται ότι την αγκάλιασε για να γιορτάσει την «Ημέρα των καθηγητών»


Με ετήσια αποβολή τιμωρήθηκε μαθητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ, επειδή αγκάλιασε μία καθηγήτριά του.


Σύμφωνα με τον κανονισμό του Γυμνασίου Ντελούθ, ο εναγκαλισμός μπορεί να αποτελέσει σεξουαλική παρενόχληση, επομένως ο 17χρονος Σαμ ΜακΝερ δε θα καταφέρει να αποφοιτήσει από το σχολείο.


«Κάτι τόσο αθώο μπορούν κάποιοι να το αντιληφθούν ως το ακριβώς αντίθετο», δήλωσε ο ΜακΝερ, ο οποίος όπως είπε έχει αγκαλιάσει και άλλες καθηγήτριες στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τη δική του εκδοχή ήθελε να ευχηθεί στην καθηγήτριά του για την «Ημέρα των καθηγητών», ωστόσο η διεύθυνση του σχολείου ισχυρίζεται ότι ο νεαρός την ώρα του εναγκαλισμού φίλησε τη γυναίκα στο λαιμό, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται ο 17χρονος να αγκαλιάζει τη γυναίκα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εκείνη φαίνεται σαν να τον διώχνει με το χέρι του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται αν προηγουμένως την έχει φιλήσει.

«Έμεινα άφωνη», δήλωσε η μητέρα του νεαρού και συμπλήρωσε ότι ο γιος της ετοιμαζόταν να πάρει υποτροφία για το κολλέγιο, ενώ τώρα έχασε την ευκαιρία αυτή.

Όπως αναφέρει, πάντως, δημοσίευμα η καθηγήτρια στο παρελθόν του είχε ζητήσει να μην την αγκαλιάζει, κάτι που ο ΜακΝερ αρνείται ότι έχει συμβεί, ενώ στο μεταξύ η οικογένειά του πρόκειται να ζητήσει από τη διεύθυνση να επανεξετάσει την απόφαση για την αποβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...