Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ολάντ: Valérie c' est fini -Γιατί κράτησα κρυφή τη σχέση μου με την Γκαγιέ

Στους λόγους που τον οδήγησαν να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΤΙΜΕ ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγες ώρες πριν ανακοινώσει και επισήμως το τέλος της σχέσης του με την Βαλερί Τριερβελέρ.


Μιλώντας,στο TIME ο Φρανσουά Ολάντ εξήγησε πως «η ιδιωτική ζωή είναι πάντα, ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, μία πρόκληση. Και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό», ενώ αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στο να κρατήσει τόσο καιρό το στόμα του κλειστό παρά το γεγονός ότι τα media διεθνώς «οργίαζαν» ο ίδιος είπε πως «στη δική μου περίπτωση, δεν μπορούσα να πω τίποτα. Όλοι -πρόεδροι και μη- δικαιούνται να έχουν προσωπική ζωή. Αλλά φυσικά όταν κάποιος είναι πρόεδρος, την ίδια ώρα δημιουργεί καθήκοντα και υποχρεώσεις».

Τι έγραψε στο twitter η Βαλερί Τριερβελέρ μετά την ανακοίνωση

«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για το προσωπικό του Elysée. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωση και τη συγκίνησή τους τη στιγμή της αποχώρησής μου». Αυτή ήταν η απάντηση της Βαλερί Τριερβελέρ μέσω Twitter  μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους από τον Φρανσουά Ολάντ.

Πάντως, πληροφορίες, αναφέρουν ότι πριν την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Τριερβελέρ στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Ολάντ είχε ολιγόωρη συνάντηση με την πρώην -πλέον- Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Εντωμεταξύ η Τριερβελέρ αναχώρησε για το ταξίδι της στην Ινδία για να υποστηρίξει τη μη κυβερνητική οργάνωση Action contre la Faim (ACF) (Δράση κατά της πείνας). Το ταξίδι αυτό, το οποίο έχει προγραμματίσει από καιρό, χρηματοδοτείται από εταιρείες, εταίρους του ιδιωτικού τομέα, της οργάνωσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...