Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ανατροπή- ΘΡΙΛΕΡ: Συνελήφθη η μητέρα του 3χρονου Μίκαελ που εξαφανίστηκε από το κρεβάτι του

​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση  της περίεργης εξαφάνισης του 3χρονου Mikaeel Kular που συγκλόνισε τον κόσμο. Πριν από λίγες ώρες συνελήφθη η μητέρα του μικρού, του οποίου το άψυχο σώμα βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής κοντά στο Εδιμβούργο και την Δευτέρα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με τον θάνατο του παιδιού της.


"Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον Μίκαελ", είχε δηλώσει ο Μάλκομ Γκράχαμ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας της Σκωτίας στα Βρετανικά μέσα.


Υπενθυμίζουμε πως ο Μίκαελ εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Μιούιρχαουζ το βράδυ της Τετάρτης.

Η 33χρονη Ρόσντιπ Κούλαρ, νοτιοαφρικανικής καταγωγής είχε δηλώσει ότι είχε βάλει για ύπνο τον μικρό Μίκαελ το βράδυ της Τετάρτης, στις 21.00 και βρήκε το δωμάτιό του άδειο την επομένη στις 07.15'.

Όπως αναλυτικά γράψαμε και χθες στο star.gr, μετά την εξαφάνιση του παιδιού, νοτιοαφρικανικής καταγωγής, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, η αστυνομία διεξήγαγε εντατικές έρευνες, ενώ τουλάχιστον 200 εθελοντές από την κοινότητα όπου ζούσε ο μικρός Μίκαελ Κούλαρ μετείχαν στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.




Ο αξιωματικός Γκράχαμ δήλωσε ότι η αστυνομία έλαβε τουλάχιστον 500 κλήσεις στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που λειτουργούσε σε σχέση με την εξαφάνιση του Μίκαελ και ευχαρίστησε τις ομάδες διάσωσης και τον κόσμο που βοήθησαν σημαντικά στις επιχειρήσεις, όπως και την οικογένειά του και φίλους της οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, περίπου 600 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, κοντά στο σπίτι του Μίκαελ, για να παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση για το παιδί.



Πληροφορίες ΦΩΤΟ Daily Mail 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...