Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ανδρας στο Τέξας φέρεται να δολοφόνησε πέντε ανθρώπους

Ένας άνδρας με βεβαρημένο ποινικό μητρώο συνελήφθη ως ύποπτος για τις δολοφονίες πέντε ανθρώπων που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών σε διαφορετικές τοποθεσίες στο Τέξας, όπως μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία της πόλης Τέρελ, που απέχει 45 χιλιόμετρα ανατολικά του Ντάλας, δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για την υπόθεση αυτή και ανακοίνωσε μόνο ότι «ένα πρόσωπο κρατείται».

Ο ύποπτος ονομάζεται Τσαρλς Μπράουνλοου και, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, είναι γνωστός στις αρχές από παλαιότερες υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί.

Το πρώτο θύμα ήταν η θεία του Μπράουνλοου η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις 17:00 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Δευτέρας. Μισή ώρα αργότερα, ένας πυροσβέστης είδε να βγαίνει καπνός από την κατοικία της μητέρας του υπόπτου. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο σπίτι.

Γύρω στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας ακούστηκαν πυροβολισμοί στο σπίτι όπου διαμένει η σύντροφος του Μπράουνλοου. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, κανείς δεν τραυματίστηκε στο χώρο αυτό, όμως μισή ώρα αργότερα βρέθηκαν νεκροί σε ένα άλλο σπίτι ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ένα παιδί τριών ετών, που δεν διευκρινίστηκε αν ήταν παιδί τους, εντοπίστηκε σώο και αβλαβές.

Δέκα λεπτά αργότερα η αστυνομία κλήθηκε σε ένα βενζινάδικο καθώς ένας άγνωστος είχε επιτεθεί σε έναν υπάλληλο, σκοτώνοντάς τον.

Ο Μπράουνλοου επιχείρησε να διαφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο αλλά έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε σε ένα φράχτη. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό καθώς προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα γειτονικό δάσος και εντοπίστηκε τελικά, στη 01:30 τα ξημερώματα, χάρη στις κάμερες υπερύθρων με τις οποίες ήταν εφοδιασμένα τα ελικόπτερα που τον καταδίωκαν.

«Είμαστε όλοι μας σοκαρισμένοι και αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο εδώ. Ζούμε σε μια αγροτική κοινότητα, οι άνθρωποι διατηρούν στενούς δεσμούς μεταξύ τους και αυτό που έγινε θα έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλους μας», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Τέρελ, Τζόντι Λέι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...