Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκότωσε την γυναίκα και τα 4 παιδιά του ξαδέρφου του επειδή ζήλευε!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένας 25χρονος μπήκε στο σπίτι του ξαδέρφου του στο Μπρούκλιν με ένα μαχαίρι και κατέσφαξε την γυναίκα και τα 4 παιδιά του!

Ο νεαρός άντρας δεν δίστασε να αποκεφαλίσει το μικρότερα παιδάκι της οικογένειας, μόλις 1 έτους, ενώ τα υπόλοιπα παιδάκια που σκότωσε ήταν 5 ετών (Κέβιν), 7 ετών (Έιμι), 9 ετών (Λίντα). Νεκρή είναι και η 37χρονη μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ονόματι Μινγκ Ντονγκ Τσέν ήταν ξάδερφος του συζύγου της 37χρονης και η οικογένεια τον φιλοξενούσε την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι της.

«Τους ζήλευα – Τα είχαν όλα»

Όπως είπε στην απολογία του ζήλευε την οικογένεια γιατί τα είχε όλα και έτσι αποφάσισε να τους σκοτώσει. Αυτό που έκανε εντύπωση στις αρχές είναι πώς δεν έδειξε καθόλου μετάνοια για την πράξη του, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικό κατά την διάρκεια της ανάκρισης.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, όταν, ενώ βρισκόταν στο Μπρούκλιν και ερευνούσαν μια ληστεία, ήρθε σήμα από τα κεντρικά ότι ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά σε σπίτι στην περιοχή.

Φτάνοντας εκεί είδαν τα πέντε μέλη της οικογένειας να κείτονται νεκρά στο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...