Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Στέλεχος του κοσμηματοπωλείου Tiffany ομολόγησε ένοχη για κλοπή κοσμημάτων αξίας 2 εκ.δολαρίων

Την ενοχή της για την κλοπή κοσμημάτων αξίας τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων ομολόγησε πρώην στέλεχος του γνωστού κοσμηματοπωλείου Tiffany.

Ένα πρώην στέλεχος του γνωστού κοσμηματοπωλείου Tifanny&Co ομολόγησε την Παρασκευή την ενοχή του για την κλοπή κοσμημάτων αξίας τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 46χρονη Ίνγκριντ Λέντερχας-Όκουν, πρώην στέλεχος της εταιρείας ομολόγησε την ενοχή της για τη μεταφορά κλοπιμαίων, ένα μόλις μήνα αφότου είχε συλληφθεί από τις αρχές για κλοπή. Μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων, η αστυνομία βρήκε στην κατοχή της 46χρονης, βραχιόλια, σκουλαρίκια και μενταγιόν όλα κατασκευασμένα από πλατίνα ή χρυσό και διακοσμημένα με διαμάντια.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι είχε δοθεί άδεια στη Λέντερχας-Οκούν να διαχειρίζεται τα κοσμήματα επειδή χρειαζόταν να τα δείχνει σε κατασκευαστές προκειμένου να γίνεται εκτίμηση του κόστους παραγωγής. Ωστόσο, η γυναίκα αντί να επιστρέφει τα κοσμήματα δήλωνε απώλεια ή ότι έχουν υποστεί ζημιές και ύστερα τα μεταπωλούσε.

Η ημερομηνία για την απόφαση του δικαστηρίου έχει οριστεί στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η διάρκεια φυλάκισης της 46χρονης αναμένεται να είναι μεταξύ 37 και 46 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...