Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Ακόμα μία ληστεία στις Κάννες με κλοπιμαία αυτή τη φορά ακριβά ρολόγια

Στα 103 εκατ. ευρώ η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν στις Κάννες 

Δύο ένοπλοι μασκοφόροι λήστεψαν την Τετάρτη κατάστημα πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών στις Κάννες, τρεις ημέρες μετά την μεγαλύτερη όπως την χαρακτήρισαν ληστεία στην περιοχή, όταν άγνωστος άρπαξε κοσμήματα αξίας πάνω από 100 εκατ. ευρώ από μια έκθεση σε ξενοδοχείο.

Το κατάστημα Kronometry απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από το ξενοδοχείο Carlton όπου εκλάπησαν την Κυριακή τα κοσμήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα την Τετάρτη γύρω στις 10 και μισή το πρωί, άρπαξαν όσα ρολόγια μπορούσαν και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Πηγή προσκείμενη στην έρευνα δήλωσε ότι ο ένας από τους ληστές μπήκε στο κοσμηματοπωλείο παριστάνοντας τον πελάτη. Ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με μια χειροβομβίδα και στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στον συνεργό του.

Οι δύο ληστές απείλησαν τον διευθυντή και τους τρεις πωλητές και τους ανάγκασαν να ανοίξουν τις βιτρίνες, από τις οποίες πήραν περίπου 40 ρολόγια. Η αξία των κλοπιμαίων δεν έχει προσδιοριστεί.

Αυτή είναι η δεύτερη ληστεία που σημειώνεται στο κατάστημα Kronometry μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Τον Φεβρουάριο, τρεις κλέφτες κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα ενώ ήταν κλειστό για το μεσημεριανό διάλειμμα των υπαλλήλων και έφυγαν αρπάζοντας 150 ρολόγια, αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο, είχαν σημειωθεί άλλες δύο κλοπές κοσμημάτων μεγάλης αξίας από ένα γνωστό χρυσοχοείο και από ένα ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...