Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πεζοναύτης σκότωσε δύο συναδέλφους του και αυτοκτόνησε σε κέντρο εκπαίδευσης του FBI

Χάος επικρατεί στη βάση πεζοναυτών Κουάντικο στη Βιρτζίνια, κέντρο εκπαίδευσης του FBI, όπου το βράδυ της Πέμπτης ένας πεζοναύτης άνοιξε πυρ εντός των στρατώνων σκοτώνοντας δύο συναδέλφους του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αρχές της βάσης το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τα ονόματα του δράστη και των θυμάτων δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως μέχρι να ενημερωθούν επίσημα οι οικογένειές τους.

Ο δράστης και τα δύο θύματα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, δεν ήταν εκπαιδευόμενοι στη βάση, αλλά αποτελούσαν μέλη του προσωπικού, πιθανόν εκπαιδευτές, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους.

Το πρώτο θύμα πυροβολήθηκε στις 11 το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) και οι φήμες αναφέρουν ότι ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών εντός της βάσης, κάτι που οι αρχές διαψεύδουν, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας όταν μπήκαν εντός στρατώνων βρήκαν άλλο ένα θύμα, μια γυναίκα, και δίπλα της τον δράστη ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αυτοκτόνησε.

Η βάση αυτομάτως έκλεισε, ενώ στην ιστοσελίδα της υπήρχε μήνυμα που προέτρεπε στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους με τις πόρτες κλειδωμένες.

Το κέντρο εκπαίδευσης του FBI, στη βάση πεζοναυτών Κουάντικο, βρίσκεται μόλις εξήντα χιλιόμετρα από την Ουάσινγκτον, ενώ από την πλευρά των Αρχών κάνουν λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...