Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου ο Τζ. Ασάντζ

Picture of Julian Assange during a talk at 26C3Image via WikipediaΟ ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου την ώρα που οι δικηγόροι του επιχειρούν να αποφύγουν την έκδοσή του στη Σουηδία, όπου κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας των βρετανικών δικαστηρίων, δήλωσε ότι "η ακροαματική διαδικασία της Τρίτης αποσκοπεί στο να διασφαλίσει ότι θα εντοπιστούν τα πραγματικά ζητήματα της υπόθεσης και ότι θα είναι έγκαιρη η προετοιμασία της".

Κατά την ακροαματική διαδικασία, στο δικαστήριο της φυλακής υψίστης ασφαλείας του Μπέλμαρς και θα ξεκινήσει στις 1000 (GMT), αναμένεται να αποφασιστεί η ημερομηνία για την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο περί τις αρχές Φεβρουαρίου, όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την έκδοσή του.
 
Παράλληλα, θα αποφασιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν τη νομική διαδικασία, όπως το ποιά έγγραφα πρέπει να προσκομίσουν οι εισαγγελείς και οι συνήγοροι υπεράσπισης και το αν θα πρέπει να κληθούν μάρτυρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...