Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

10χρονος σκότωσε τη μάνα του!

Δολοφόνος ετών 10. Οσο και αν ακούγεται σοκαριστικό συνέβη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών. 10χρονος σκότωσε την ίδια του μητέρα επειδή εκείνη του είπε να πάει να φέρει ξύλα για να ανάψουν το τζάκι.

Η 46χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι στο σαλόνι του σπιτιού της. Σύμφωνα με γείτονες της άτυχης γυναίκας μάνα και γιος καυγάδιζαν πολύ συχνά αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο ανήλικος θα προέβαινε σε τέτοια πράξη.

Το αγόρι συνελήφθη από την αστυνομία ενώ στο δωμάτιό του βρέθηκαν τέσσερα όπλα και περισσότερες από 20 σφαίρες.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι από τους γείτονες οι οποίοι μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς έσπευσαν στο σπίτι όπου αντίκρισαν αιμόφυρτη τη γυναίκα. Δίπλα της ο 10χρονος ο οποίος ομολογούσε ότι μόλις είχε πυροβολήσει τη μητέρα του.

Στο ερώτημα πως βρέθηκαν όλα αυτά τα όπλα στην κατοχή του 10χρονου συγγενείς της οικογένειας αποκάλυψαν ότι του τα είχε κάνει δώρο ο παππούς του.

Ο ανήλικος δράστης ζούσε στο σπίτι με την 15χρονη αδερφή του. Η άτυχη γυναίκα είχε και άλλο έναν γιο 21 ετών ο οποίος συγκλονισμένος είπε ότι η μητέρα του ήταν μια αξιαγάπητη και ευγενική γυναίκα που εργαζόταν σε ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με έρευνες των αρχών ο 10χρονος που παρουσιάστηκε αλυσοδεμένος στο δικαστήριο στο παρελθόν είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά και ήταν αρκετές οι φορές που είχε αποβληθεί από το σχολείο του.

Τέλος, η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο του ατυχήματος παρόλο που το αγόρι δήλωσε αθώο. Ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε σχεδόν εξ’ επαφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...