Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ιταλία: Θύμα άγριας ομοφοβικής επίθεσης δείχνει το αιματοβαμμένο πρόσωπό του

Ο 22χρονος γρονθοκοπήθηκε βίαια από άγνωστο με ξυρισμένο κεφάλι


Θύμα χυδαίας επίθεσης έπεσε ένας νεαρός Ιταλός από άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Il Messaggero.

Ο Ερκολε, όπως είναι το όνομα του θύματος, κατήγγειλε ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από άγνωστο άνδρα, ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου σε κεντρική περιοχή της Ρώμης.

Ο άγνωστος τον πλησίασε ρωτώντας τον αν μπορεί να του προσφέρει ένα τσιγάρο και όταν ο νεαρός απάντησε αρνητικά, ο άνδρας συνέχισε να του κάνει ερωτήσεις.

«Τι κάνεις τέτοια ώρα στη στάση;», τον ρώτησε και ο Ερκολε απάντησε φυσικά: «Κρατάω σημειώσεις και περιμένω τον σύντροφό μου».

Η τελευταία φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του αγνώστου, ο οποίος αφού αρχικά του επιτέθηκε φραστικά βρίζοντας χυδαία τον Ερκολε, τον γρονθοκόπησε.

«Σήκωσα το βλέμμα μου και είδαν έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι και παγωμένα μάτια. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μία γροθιά έφτασε στο δεξί μου μάτι, σπάζοντας μου το οστό πάνω από αυτό. Το πρόσωπό μου γέμισε με αίμα, διπλώθηκα από τον πόνο, ενώ εκείνος συνέχιζε να με χτυπά στη μύτη, τον αυχένα και το πρόσωπο», δηλώνει το θύμα.

Μάλιστα, όπως είπε δε μπορεί να ξεχάσει τις προσβολές που άκουσε από τον δράστη, ενώ κατήγγειλε ότι τη σκηνή άγριας βαρβαρότητας παρακολουθούσαν άλλοι δύο φίλοι του άνδρα, οι οποίοι τον επευφημούσαν για την πράξη του.

Αιμόφυρτος και ενώ περίμενε τον σύντροφό του, δήλωσε ότι εκείνη τη στιγμή μεταφέρθηκε στο παρελθόν, όταν «πριν πενήντα χρόνια το να είσαι ομοφυλόφιλος το πλήρωνες ακριβά, ακόμα και την ζωή σου».

Η φωτογραφία του Ερκολε με το αιματοβαμμένο και παραμορφωμένο πρόσωπό του ταξιδεύει στο Διαδίκτυο, προκαλώντας την έντονη οργή των χρηστών των τόπων κοινωνικής δικτύωσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...