Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η Μάρα Καρφάνια συγκρίνει τον Μπερλουσκόνι με τον Αϊνστάιν

Σε συγκέντρωση υποστηρικτών της κεντροδεξιάς το πρώην μοντέλο έδωσε μία ξεχωριστή ευχή στον Καβαλιέρε για τα γενέθλια του


Σε μία προσπάθεια να αποδείξει την βαθιά αφοσίωσή της στον επικεφαλής της κεντροδεξιάς, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η άλλοτε σουμπρέτ της ιταλικής τηλεόρασης και πρώην υπουργός Ισότητας, Μάρα Καρφάνια σύγκρινε τον Καβαλιέρε με τον Αλμπερτ Αϊνστάιν.

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των υποστηρικτών της Φόρτσα Ιτάλια στη Νάπολη, η Καρφάνια είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπερλουσκόνι, την οποία είχε τη δυνατότητα να ακούσει το συγκεντρωμένο πλήθος.

Μιλώντας, λοιπόν, η γοητευτική πρώην χορεύτρια και μοντέλο στον επικεφαλής του κόμματος για να του ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά του, δήλωσε: «Πρόεδρε, όταν σκέφτομαι εσάς μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια του Αλμπερτ Αϊνστάιν. Τα μεγάλα μυαλά πάντα αντιμετώπιζαν βίαιη αντίσταση από τα μέτρια».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη για την απόφαση του προέδρου να ζητήσει την παραίτηση των υπουργών του, είπε: «Εμείς, πρόεδρε είμαστε στο πλευρό σου με δύναμη και αποφασιστικότητα. Είμαστε μαζί σου με ειλικρινή αγάπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...