Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ιταλία: Συμμορία ανηλίκων συνελήφθη για επιθέσεις σε γκέι και Αφρικανούς

Οι 17χρονοι απειλούσαν και χτυπούσαν τα θύματά τους εμπνευσμένοι από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι»


Την αγριότητα ζούσαν νεαροί ομοφυλόφιλοι και Αφρικανοί στην περιοχή του Μιλάνο από συμμορία τριών ανηλίκων.

Η baby gang που αποτελείτο από τρεις 17χρονους Ιταλούς και έναν 18χρονο με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες, συνήθιζε να επιτίθεται βίαια σε ομοφυλόφιλους και Αφρικανούς που ζούσαν στην περιοχή.

Σε πολλές περιπτώσεις γρονθοκοπούσαν άγρια τα θύματά τους με μπαστούνια, κάτι που όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα θυμίζει πολύ το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» του Στάνλει Κιούμπρικ.

Οι αρχηγοί της ομάδας ήταν δύο δίδυμοι, οι οποίοι επέλεγαν τους στόχους τους και έδιναν εντολή στους υπόλοιπους –στο σύνολό τους 15 άτομα- να δράσουν.

Ανάμεσα στα θύματά τους ήταν ένας 50χρονος με αναπηρία, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια επειδή είναι ομοφυλόφιλος, ένας άστεγος και ένα παιδί εβραϊκής καταγωγής.

Στη συνέχεια οι νεαροί δε δίσταζαν να αναρτούν τα κατορθώματά τους στα προφίλ τους στο  Facebook.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, είχαν ακολουθήσει τρεις ανηλίκους με καταγωγή από την Ερυθραία χτυπώντας τους με μπαστούνια, κλωτσώντας τους και χτυπώντας τους με τα κράνη τους.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερις της συμμορίας σε μία έρευνα που έφερε την ονομασία «Game over my friends», με τις κατηγορίες της βιαιοπραγίας και της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...