Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπόνο κατηγορεί τους «παράξενους της Αριστεράς» επειδή έχει τα λεφτά του σε οφσόρ

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τις αποκαλύψεις ότι οι φημισμένοι U2 επιδίδονται σε φοροαποφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας τοποθετημένο μεγάλο μέρος των εσόδων τους σε οφσόρ στις Ολλανδικές Αντίλες, προσπάθησε ο ηγέτη της μπάντας, Μπόνο. 


Μιλώντας στον Observer ο Μπόνο απέρριψε τις κατηγορίες ότι είναι υποκριτικό από μέρους του να ασκεί κριτική στην ιρλανδική κυβέρνηση για τις στρατηγικές της στην οικονομία την ώρα που βγάζει τα λεφτά του εκτός χώρας και επέρριψε την ευθύνη για όλη την κριτική που δέχονται οι U2 για αυτό το ζήτημα στους «παράξενους αριστερούς».

«Οι U2 είναι σε απόλυτη αρμονία με την φιλοσοφία της κυβέρνησης» είπε ο Μπόνο. «Η ανταγωνιστικότητα στο θέμα της φορολόγησης έβγαλε τη χώρα μας από τη φτώχεια. Αυτή η πολιτική λέει ότι ορισμένοι άνθρωποι θα φύγουν, αλλά άλλοι θα σου έρθουν» είπε ο ιρλανδός τραγουδιστής και συνέχισε:

«Η φιλοσοφία της ανταγωνιστικότητας με χαμηλή φορολογία ήταν πάντα στην καρδιά της ιρλανδικής οικονομίας. Για τους παράξενους της Αριστεράς αυτό είναι ενοχλητικό, μπορώ να το καταλάβω. Αλλά είναι γι' αυτό που η Ιρλανδία κατάφερε να επιβιώσει».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...