Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

H Βαλερί Τριερβελέρ μηνύει τα περιοδικά για τη φωτό με το μπικίνι

Η Βαλερί Τριερβελέρ, σύντροφος του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ υπέβαλε μήνυση σε τέσσερα γαλλικά περιοδικά που δημοσίευσαν φωτογραφίες της με μπικίνι από τις καλοκαιρινές διακοπές του προεδρικού ζεύγους στο κάστρο Μπρεγκανσόν, στη Νότια Γαλλία.

Το περιοδικό VSD καταδικάστηκε ήδη σε πρόστιμο 2.000 ευρώ και ο δικηγόρος της κυρίας Τριερβελέρ ανακοίνωσε χθες ότι οι μηνύσεις έχουν κατατεθεί για τα περιοδικά Closer, Voici και Public.

Οταν ρωτήθηκε γιατί δεν υποβάλλεται μήνυση και εναντίον του περιοδικού Paris Match, στο οποίο εργάζεται η κυρία Τριερβελέρ, ο δικηγόρος της απάντησε ότι το Paris Match δεν δημοσίευσε τις επίμαχες φωτό στο εξώφυλλο, όπως έκαναν τα άλλα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

«Επιλέξαμε να μηνύσουμε τα περιοδικά εκείνα που έβαλαν τις φωτογραφίες στο εξώφυλλο προκειμένου να πουλήσουν και να τραβήξουν την προσοχή του αναγνωστικού κοινού» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ας σημειωθεί ότι γάλλοι παπαράτζι κυνηγούσαν κυριολεκτικά το προεδρικό ζεύγος για μια φωτό με μαγιό στις καλοκαιρινές τους διακοπές και δημοσίευσαν αρνητικά σχόλια για τη σιλουέτα της Τριερβελέρ με μπικίνι.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...