Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜ.ΑΡ με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα.

Αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ συναντήθηκε σήμερα με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα. Οι Σύροι Απόδημοι παρουσίασαν λεπτομερώς την πολιτική κατάσταση στη Συρία, αναφέρθηκαν στις βάρβαρες πρακτικές και τις διώξεις του καθεστώτος Άσαντ, στα βασανιστήρια και τους 30.000 μέχρι σήμερα νεκρούς και τους 80.000 αγνοούμενους, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι αντιπολιτευόμενοι έχουν καταφύγει στο εξωτερικό.

Από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ, ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ , τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση.

Διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι η ΔΗΜ.ΑΡ θα εξετάσει με ενδιαφέρον και θα συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινή γνώμη απέναντι στην υπόθεση της Συρίας και στον αγώνα των εξεγερμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...