Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ενοχοι τρεις συνεργάτες του Μπερλουσκόνι που του έστελναν πόρνες στα πάρτι μπούνγκα μπούνγκα

Ενοχους για αυτουργία και συνέργεια σε πορνεία έκρινε ιταλικό δικαστήριο τρεις πρώην συνεργάτες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι οποίοι προμήθευαν πόρνες στον πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας για τα διαβόητα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» που διοργάνωνε στην έπαυλή του.

Πρόκειται για τον Εμίλιο Φέντε, στέλεχος της μιντιακής αυτοκρατορίας του Καβαλιέρε, τον ατζέντη μοντέλων Ντάριο Μόρα και τη Νικόλ Μινέτι, πρώην πολιτικό. Και οι τρεις είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Οι δύο πρώτοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση επτά ετών, ενώ η Μινέτι σε φυλάκιση πέντε ετών. Μεταξύ των κοριτσιών που έστελναν στον Μπερλουσκόνι ήταν και η - ανήλικη τότε - Ρούμπι.

Η καταδίκη τους έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την καταδίκη του Μπερλουσκόνι ο οποίος - κατά το δικαστήριο - πλήρωσε για να κάνει σεξ με μια ανήλικη πόρνη και ανάγκασε κρατικούς αξιωματούχους να καλύψουν την υπόθεση.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση, ενώ παράλληλα του απαγορεύθηκε ισοβίως κάθε ενασχόληση με την πολιτική. Ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να ασκήσει έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...