Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πάρτι αποφοίτησης κατέληξε σε ομαδική δολοφονία

Σε μαζική δολοφονία οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων και έξι έφηβων, μετατράπηκε ένα πάρτι αποφοίτησης στην πολιτεία Μπολιβάρ της Βενεζουέλας, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου γινόταν η γιορτή.

Διακοπές σε σύγχρονα Studio πλήρως Επιπλωμένα μέσα στην Πόλη
Σε ανακοίνωση του το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, διευκρίνισε ότι άγνωστος αριθμός ένοπλων, άνοιξαν πυρ κατά όσων συμμετείχαν στη γιορτή αποφοίτησης από το κολέγιο, στην Καικάρα ντελ Ορινόκο, μια πόλη στη νότια όχθη του ποταμού Ορινόκο.

«Τους ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια τους εκτέλεσαν χωρίς έλεος. Δεν άφησαν κανέναν ζωντανό» είπε σε τοπική εφημερίδα ο επικεφαλής της κοινότητας, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Επίσης, σε πάρτι γενεθλίων στην πόλη Βάλε ντε λα Πασκουά στην πολιτεία Κουαρίκο της κεντρικής Βενεζουέλας δολοφονήθηκαν τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα από κουκουλοφόρους.

Η χώρα της Νότιας Αμερικής έχει από τα χειρότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών στον κόσμο, αλλά ακόμη και για τα δεδομένα της Βενεζουέλας είναι εξαιρετικά σπάνιες οι περιπτώσεις ομαδικών δολοφονιών και τόσο μεγάλου αριθμού θυμάτων σε μια και μόνο περίπτωση.

Η κυβέρνηση του προέδρου Νίκολα Μαδούρο βρίσκεται υπό πίεση να αποδείξει ότι μπορεί να μειώσει την εγκληματικότητα που είναι η μεγαλύτερη κοινωνική ανησυχία για τη Βενεζουέλα.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...