Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σώος έπειτα από τροχαίο ο Χαμντάλα

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Ράμι Χαμντάλα δεν τραυματίστηκε σήμερα στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν Ισραηλινοί έποικοι έπεσε μετωπικά πάνω στο προπορευόμενο όχημα της ασφάλειάς του σε έναν δρόμο στην Δυτική Όχθη, ανατολικά της Βηθλεέμ, είπαν αυτόπτες μάρτυρες και παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Ένα αυτοκίνητο με ισραηλινές πινακίδες και τρεις επιβαίνοντες έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή του Χαμντάλα, που επέστρεφε από μια επίσκεψή του στη Χεβρόνα, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγές της Παλαιστινιακής Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου και του ισραηλινού κέντρου άμεσης βοήθειας είπαν ότι οι τρεις Ισραηλινοί και τρεις άνδρες των Παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας υπέστησαν ελαφρείς ως μέτριας σοβαρότητας τραυματισμούς και διακομίστηκαν σε ισραηλινά και παλαιστινιακά νοσοκομεία.

Οι Παλαιστινιακές αρχές περιέγραψαν το συμβάν ως ατύχημα και το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απόπειρα κατά της ζωής του Χαμντάλα αποκλείστηκε.

Ο Εχάμπ Μπσάισο, ένας εκπρόσωπος του Παλαιστίνιου πρωθυπουργού, είπε ότι ο Χαμντάλα είδε τους τραυματίες και εξέτασε τη ζημιά στα αυτοκίνητα πριν συνεχίσει για τη Ραμάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...