Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

«Με ανάγκασαν σε ερωτική επαφή με τον Μπερλουσκόνι»


Οι στενοί φίλοι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Λέλε Μόρα και Εμίλιο Φέντε, αλλά και το δεξί χέρι του Καβαλιέρε, Νικόλ Μινέτι φέρονται να εξανάγκασαν την Ιμάνε Φαντίλ να έρθει σε ερωτική επαφή με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό.

Αυτό δήλωσε ενώπιον δικαστηρίου η συνήγορος της Μαροκινής νεαρής, ζητώντας αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την πελάτισσά της.

«Ζητώ 2 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και τα 5 εκατ. ευρώ, καθώς η Ιμάνε Φαντίλ έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της επί δύο μήνες, έζησε με κλειστά παράθυρα για να μην την παρακολουθούν και δεν κοιμόταν τις νύχτες καθώς την κατηγορούσαν ότι είναι μία από τις “πόρνες του Μπερλουσκόνι”», δήλωσε η δικηγόρος.

Σύμφωνα με την νεαρή Μαροκινή, οι φίλοι του Καβαλιέρε την πίεσαν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, καθώς αν αντιδρούσε θα αποκλειόταν από τα δείπνα στην πολυτελή βίλα Αρκορε και κατά συνέπεια θα συναντούσε εμπόδια στην καριέρα της στην τηλεόραση.

«Η ψυχική οδύνη που υπέστη η Φαντίλ ήταν τεράστια. Η ντροπή που ένιωσε επίσης. Κυρίως για το οικογενειακό της περιβάλλον, όπου αναγκάστηκε να εξηγήσει τα γεγονότα», συμπλήρωσε η συνήγορος, τονίζοντας ότι η Φαντίλ «είπε αλήθειες που έφεραν σε δύσκολη θέση πολλούς».

Χαρακτήρισε, μάλιστα, την Φαντίλ «ταπεινό κορίτσι, άνεργο, χωρίς χρήματα, αλλά με την επιθυμία να βρει λογικές και ειλικρινείς επαγγελματικές ευκαιρίες, χωρίς να εκπορνεύεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...