Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νέλσον Μαντέλα

Σε “κρίσιμη κατάσταση” νοσηλεύεται το τελευταίο 24ωρο ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα όπως ανακοίνωσε η προεδρία της χώρας.


Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ν. Αφρικής, Τζέικομπ Ζούμα, επισημαίνει ότι “οι γιατροί κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και διαβεβαιώνουν ότι τον φροντίζουν δεόντως. Βρίσκεται σε καλά χέρια”.

Ο 94χρονος πρώην ηγέτης νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και 16 ημέρες σε νοσοκομείο της Πρετόριας. Είναι η τρίτη φορά φέτος που εισάγεται σε νοσοκομείο με το ίδιο πρόβλημα υγείας.

“Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί του, στην οικογένειά του και στον λαό της Νοτίου Αφρικής” δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, Κέιτλιν Χέιντεν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί τη Ν. Αφρική το Σάββατο και αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης όταν ρωτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αν ο Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί με τον Μαντέλα ανέφεραν απλώς ότι ο πρόεδρος “σέβεται” στην οικογένεια Μαντέλα και την υγεία του πρώην προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...