Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Επιχειρηματίας αποπειράθηκε να πνίξει τη γυναίκα του


Να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του αποπειράθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και συλλέκτης Τσάρλς Σαάτσι. Το περιστατικό διαδραματίστηκε κατά την έξοδο του ζευγαριού σε πολυτελές εστιατόριο στη  Μεγάλη Βρετανία.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ασχολείται με την συλλογή έργων τέχνης ενώ η επιχειρηματική του δραστηριότητα περιλαμβάνει τον διαφημιστικό κολοσσό Saatchi & Saatchi που έχει διαχειριστεί καμπάνιες της Θάτσερ και την Coca- Cola σε όλη την Ευρώπη.

Η γυναίκα που δέχτηκε το ανεπίτρεπτο περιστατικό βίας από τον σύζυγο της, φαινόταν έντρομη ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους τη σκηνή. Μάλιστα, η ίδια είναι πολύ γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία καθώς παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες η γνωστή τηλεσέφ, στη συνέχεια ήπιε μονορούφι το κρασί της και ξεκίνησε να του μιλάει ήρεμα. Μάλιστα, παρά την επίθεσή του, τον χάιδευε στο χέρι και τον φίλησε και στο μάγουλο.

Ο Σαάτσι, στο τέλος, σηκώθηκε εκνευρισμένος και πήγε στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε και η σύζυγός του.

Ωστόσο, δεκάδες χρήστες στο Τwitter ζήτησαν δημόσια από την αστυνομία να συλλάβει τον επιχειρηματία για κακοποίηση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...