Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

35 χρόνια στον παιδόφιλο τραγουδιστή

Σε 35 χρόνια καταδίκασε το δικαστήριο τον τραγουδιστή των των Lostprophets, Ian Watkins που είχε παραδεχτεί όχι μόνο ότι είναι παιδόφιλος αλλά δεν θεωρεί ότι κάνει και κάτι κακό κακοποιώντας βρέφη!


Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με φίλη του είχε πει πως δεν θεωρεί πως οι πράξεις του είναι τόσο τραγικές όσο τις παρουσιάζουν και πως σκέφτηκε να «βάλει μπροστά» τη γοητεία του, ώστε να πείσει τους δικαστές πως είναι αθώος. Αφού περιέγραψε τον βιασμό ενός παιδιού, αναρωτήθηκε γιατί έχουν όλοι «φρικάρει» με αυτή την υπόθεση.

Το δικαστήριο έκρινε τον Watkins ένοχο για πολλαπλές σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης βρέφους και τον καταδίκασε σε 35 χρόνια. Θα περάσει τα 29 χρόνια  στην φυλακή και τα 6 σε επιτήρηση.


Παρόλα αυτά ο Watkins υπολογίζεται ότι ακόμη και στην φυλακή θα συνεχίσει να λαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ως δικαιώματα για τις επιτυχίες των Lostprophets που πλέον διαλύθηκαν.

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2012, ο Watkins κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε σεξουαλική δραστηριότητα με ένα κορίτσι ενός έτους(!)  και για την κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά καθώς και μια “ακραία” φωτογραφία με πορνογραφικό υλικό με ζώα.

Αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες αλλά τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν ξεκίνησε η δική του ομολόγησε ότι είναι παιδόφιλος.

Η μπάντα έχει πουλήσει 3,5 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...