Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος

«Είστε ήδη εδώ, έτοιμοι», είπε αστειευόμενος ο Χουάν Κάρλος
στους δημοσιογράφους από το αυτοκίνητο που τον
μετέφερε στο νοσοκομείο

Η επέμβαση στοχεύει στη θεραπεία της λοίμωξης που είχε δημιουργηθεί γύρω από την προηγούμενη πρόθεση ισχίου που του είχε τοποθετηθεί


Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο ισχίο (σ.σ. πρόκειται για το δεύτερο μέρος της επέμβασης). Πρόκειται για την έκτη επέμβαση μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων ετών. 

Ο 75χρονος βασιλιάς πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την τοποθέτηση μόνιμης πρόθεσης στο ισχίο, η οποία θα αντικαταστήσει την προσωρινή που του τοποθετήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.


Οι δύο επεμβάσεις στοχεύουν στη θεραπεία της λοίμωξης που είχε δημιουργηθεί γύρω από την προηγούμενη πρόθεση ισχίου που του είχε τοποθετηθεί.

«Είστε ήδη εδώ, έτοιμοι», είπε αστειευόμενος ο Χουάν Κάρλος στους δημοσιογράφους από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις ενέτειναν την ανησυχία για την υγεία του Χουάν Κάρλος σε μία εποχή κατά την οποία τα Ανάκτορα έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς με πρωταγωνιστή τον γαμπρό του Ινιάκι Ουρντανγκαρίν.

Το Παλάτι έχει απορρίψει τις φήμες ότι ο Χουάν Κάρλος θα παραιτηθεί του θρόνου υπέρ του 45χρονου γιου του, του πρίγκιπα Φελίπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...