Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του ενόπλου στο Παρίσι

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία που εκτιμά ότι είναι ο ύποπτος για τις επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στη δημοσιότητα έδωσαν, την Τρίτη, οι γαλλικές αρχές τη φωτογραφία του ενόπλου που εκτιμούν ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στα γραφεία της Liberation στο κέντρο της πόλης και, έπειτα, στην Ντεφάνς.


Οι Αρχές καλούν του πολίτες να βοηθήσουν στην αναγνώριση του ενόπλου.

Η φωτογραφία είναι από τις κάμερες του σταθμού του Μετρό στο Παρίσι. 

Ωστόσο, η ταυτότητα και τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 


Ο οδηγός, τον οποίο ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στα γραφεία της εφημερίδας Liberation στο Παρίσι έθεσε υπό ομηρία, υποχρεώνοντάς τον να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ως τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άνδρας αυτός τού είπε ότι «είναι έτοιμος για όλα και ότι έχει χειροβομβίδα» στο σακκίδιό του, δήλωσε την Τρίτη δικαστική πηγή.

«Είπε στον οδηγό ότι έχει βγει από τη φυλακή, ότι είναι έτοιμος για όλα και ότι έχει μαζί του χειροβομβίδα», τόνισε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας αυτός είναι γκριζομάλλης και έχει ύψος 1,70εκ ως 1,80 εκ. Με βάση τις τελευταίες εικόνες από κάμερες παρακολούθησης, έχει γένια δυο ως τριών ημερών και φοράει γυαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...