Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο με δύο σωματοφύλακες του Ομπάμα

Οι άνδρες έστελναν ερωτικά μηνύματα σε υφιστάμενή τους – Ένας από τους δύο είχε ξεχάσει… σφαίρα του υπηρεσιακού του όπλου σε δωμάτιο ξενοδοχείο, έπειτα από «πονηρό» ραντεβού


Μπορεί το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε πριν έναν χρόνο με πρωταγωνιστές δύο σωματοφύλακες του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, να ξεχάστηκε, όμως, μια νέα ροζ υπόθεση αναστατώνει την Ουάσιγκτον.


Όπως συνέβη πέρυσι με την αποκάλυψη ότι πράκτορες του προέδρου των ΗΠΑ είχαν εμπλακεί σε υπόθεση πορνείας στην Κολομβία και στη συνέχεια καθαιρέθηκαν, και αυτή τη φορά δύο πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών απομακρύνθηκαν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Washington Post ο Ινιάσιο Ζαμόρα Τζούνιορ, εντοπίστηκε να επιστρέφει στο δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται κοντά στο Λευκό Οίκο, επειδή είχε ξεχάσει μία σφαίρα από το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο δωμάτιο δεν ήταν μόνος, αλλά βρισκόταν συντροφιά με μία γυναίκα.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι ο Ζαμόρα μαζί με τον συνάδελφό του Τίμοθι Μπάρακλοου, έστελναν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε υφισταμένη τους.

Παρότι οι μυστικές υπηρεσίες, καθώς και οι δύο άνδρες, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τέσσερις άνθρωποι που σχετίζονται με την υπηρεσία, επιβεβαίωσαν όσα συνέβησαν.

Μετά τις αποκαλύψεις ο Ζαμόρα καθαιρέθηκε και ο Μπάρακλοου μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία.

Πριν λίγους μήνες, πάντως, ο Ομπάμα είχε διορίσει επικεφαλής της αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών την Τζούλια Πίρσον, με την ελπίδα να αλλάξει η νοοτροπία του σώματος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...