Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«Ήταν λάθος που παντρεύτηκα τον Αραφάτ», λέει η Σούχα


Για «μεγάλο σφάλμα» κάνει λόγο η Σούχα Αραφάτ, χήρα του Γιάσερ Αραφάτ, αναφερόμενη στο γάμο της με τον Παλαιστίνιο ηγέτη. 
        
Οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του, η Σούχα, παραδέχεται στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ» ότι ήθελε πολλές φορές να χωρίσουν, αλλά ο Αραφάτ δεν την άφηνε. Όταν πέθανε ο Αραφάτ, άρχισε να λαμβάνει δεκάδες προτάσεις γάμου αλλά τις απέρριψε όλες, υποστήριξε. νΣτη συνέχεια σημείωσε πως αν και η ζωή με τον Αραφάτ ήταν δύσκολη, η ζωή της χωρίς αυτόν είναι δυσκολότερη.

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν μου επέτρεπε να φύγω. Ιδιαίτερα όσοι ήταν στην δούλεψή του γνωρίζουν πολύ καλά πως είχαν τα πράγματα», υπογραμμίζει η Σούχα, προσθέτοντας πως είχε αγαπήσει τον σύζυγό της αλλά αν ήξερε τι θα περνούσε μαζί του, δεν θα τον παντρευόταν.  
 
«Ήταν μεγάλος ηγέτης, είναι αλήθεια, αλλά ένιωθα μοναξιά. Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική όταν μιλούσα στο τηλέφωνο λόγω των υποκλοπών και μετακινούμασταν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο. Η ταυτότητά μου καταστράφηκε εντελώς», σημείωσε.

Η Σούχα παντρεύτηκε τον Αραφάτ στην Τυνησία το 1990, όταν αυτή ήταν 27 κι εκείνος 61 ετών. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Ζάχουα.  Σήμερα ζει στη Μάλτα με την κόρη της,  με μία σύνταξη ύψους 10 χιλιάδων ευρώ το μήνα, που λαμβάνει από την Παλαιστινιακή Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...