Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τέσσερις νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου στην Ολλανδία

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, το οποίο πετούσε πάνω από το βιομηχανικό πάρκο στο λιμάνι του Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε ενόψει του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.

«Το ελικόπτερο συνετρίβη με 5 επιβαίνοντες. Στην αρχή ο απολογισμός ήταν τρεις νεκροί και τώρα ένα τέταρτο άτομο που ήταν σοβαρά τραυματισμένο υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο Ρόλαντ Έκερς, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρότερνταμ. Ο πέμπτος που επέβαινε στο ελικόπτερο είναι «σοβαρά τραυματισμένος» και νοσηλεύεται», προσέθεσε.

Το ελικόπτερο μετέφερε τρεις φωτορεπόρτερ που κάλυπταν ποδηλατική εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο δήμος του Ρότερνταμ ενόψει της εκκίνησης του Γύρου της Γαλλίας το ερχόμενο Σάββατο από το Ρότερνταμ.

Εκτός από τους τρεις φωτορεπόρτερ και τον πιλότο, στο ελικόπτερο επέβαινε και ένας υπάλληλος του λιμανιού του Ρότερνταμ, δήλωσε εκπρόσωπος του λιμανιού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...