Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Σκότωσε 19 γυναίκες και παιδιά για να τους πιει το αίμα!


Κενυάτης κατά συρροήν δολοφόνο που ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους για να τους πιει το αίμα, αποκάλυψε χθες στην αστυνομία άλλα πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι όπου είχε διαπράξει τα εγκλήματά του, δήλωσε αστυνομική πηγή.
Οι αποκαλύψεις του δράστη, πρώην φρουρού ασφαλείας που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, αλλά και από κατοίκους των συνοικιών που ερευνώνται. Επίσης η δράση του ταιριάζει απόλυτα με φακέλους δολοφονιών που δεν είναι διαλευκανθεί.
Ο 32χρονος Φίλιπ Ονιάντσα οδήγησε τους αστυνομικούς σε συνοικία στο νότιο Ναϊρόμπι όπου είχε εγκαταλείψει τα πτώματα δύο γυναικών τις οποίες σκότωσε τον Απρίλιο του 2009.
Ο ίδιος οδήγησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε θάψει τα πτώματα άλλων δύο γυναικών, στο Νγκονγκ Φόρεστ στα περίχωρα της πόλης και μετά σε βόρειο προάστιο της κενυατικής πρωτεύουσας, όπου είχε δολοφονήσει άλλη μια γυναίκα.
Ο δολοφόνος, που όλοι θεωρούσαν ήσυχο και διακριτικό άνθρωπο, δήλωσε πως δεν είχε βιάσει ποτέ τα θύματά του--αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά--αλλά τους έπινε το αίμα υπακούοντας σε μια μυστηριώδη απόκρυφη τελετή. Επίσης πρόσθεσε πως σκοπός του ήταν να σκοτώσει εκατό ανθρώπους.
«Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα τα θύματά του, γιατί όταν αισθανόμουν την ανάγκη να πιω αίμα πήγαινα κατευθείαν στο στόχο μου», είπε ο ίδιος που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα εννιά δολοφονίες στο Ναϊρόμπι και δέκα σε άλλες πόλεις της Κένυας. Η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη μια δασκάλα που ο δολοφόνος υπέδειξε ως εκείνη που τον μύησε στους τελετουργικούς φόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...