Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Βρέθηκε η 16χρονη που κάνει το γύρο του κόσμου

Βρέθηκε σώα και αβλαβής πάνω στο ιστιοπλοϊκό της η 16χρονη Καλιφορνέζα Άμπι Σάντερλαντ, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί χθες το βράδυ, ενώ έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό.
"Το σωστικό αεροσκάφος έφτασε επί τόπου πριν από μερικά λεπτά. Οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται. Επικοινωνήσαμε μέσω ασυρμάτου και η Άμπι είπε ότι είναι καλά!", έγραψαν οι γονείς της στο μπλογκ της. 


Η 16χρονη, που είχε αναχωρήσει από την Καλιφόρνια με το σκάφος Wild Eyes τον περασμένο Ιανουάριο ενεργοποίησε χτες δύο ραδιοφάρους. Όμως δεν επικοινώνησε ξανά και δεν υπήρχε καμία πληροφορία για την τύχη της.

Την Τετάρτη η Σάντερλαντ είχε γράψει στο μπλογκ της ότι επί μερικές ημέρες ο καιρός ήταν άσχημος και χρειάστηκε να μπαλώσει ένα από τα πανιά. Ταυτόχρονα αντιμετώπιζε πρόβλημα και με τη σύνδεσή της στο Ίντερνετ. Η Σάντερλαντ ήλπιζε να γίνει η νεότερη ιστιοπλόος που θα έκανε τον περίπλου της γης χωρίς στάση όμως έχασε το ρεκόρ καθώς αναγκάστηκε να πιάσει λιμάνι στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για να επισκευάσει το σκάφος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...