Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ομπάμα: Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην εθνική ανοικοδόμηση των ΗΠΑ

Έκκληση για εθνική ανοικοδόμηση της χώρας απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα χαιρετίζοντας τα δύο χρόνια από τον τερματισμό των αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ιράκ.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να το πετύχουμε αυτό, είπε ο Μπαράκ Ομπάμα, την ώρα που ο λαός αγωνίζεται κατά της οικονομικής κρίσης. «Γυρνώντας σελίδα έπειτα από περίπου δέκα χρόνια πολέμου, είναι καιρός να κάνουμε τώρα μια προσπάθεια εθνικής ανοικοδόμησης» είπε κατά το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό του μήνυμα.

«Κανένας άνθρωπος που πολέμησε γι' αυτήν τη χώρα δεν θα πρέπει να οφείλει να αγωνιστεί για να βρει μια δουλειά ή μια στέγη κατά την επιστροφή του», σημείωσε ο Μπάρακ Ομπάμα, προσθέτοντας ότι «είναι καιρός να ανοικοδομήσουμε ένα έθνος ικανό να επιτύχει τα ιδεώδη για τα οποία τόσοι Αμερικανοί πολέμησαν».

Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως όσοι στρατιώτες γύρισαν από το Ιράκ και δεν έχουν δουλειά θα μπορέσουν να εργαστούν για την ανοικοδόμηση των απαρχαιωμένων υποδομών και του δικτύου ηλεκτροδότησης, όπως και για την ενίσχυση των μονάδων της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...