Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Σοκ με παράλυτη που εικάζεται ότι πέθανε αβοήθητη από ασιτία!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία δημοσίευμα της Daily Mail πως 29χρονη παράλυτη κοπέλα στο Χερφορντσάιρ πιθανότατα πέθανε από ασιτία επειδή πέθανε η 50χρονη μητέρα της, ο μοναδικός άνθρωπος που την φρόντιζε!

Η Στέφανι Γουλφ ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα η οποία φρόντιζε επί 24ωρου βάσεως την παράλυτη -από το λαιμό και κάτω- κόρη της. Το πτώμα της ίδιας και της 29χρονης κόρης της βρέθηκαν σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης στο σπίτι τους στην περιοχή Γουέτχαμπσεντ του Χέρτφορντσάιρ.

Γείτονες τους ανέφεραν πως είδαν την 50χρονη τελευταία φορά πριν από 6 βδομάδες εξασθενημένη και ταλαιπωρημένη από τη φροντίδα της κόρης της. Μάλιστα, όπως ανέφερε ένας γείτονας «η κ. Γουλφ φαινόταν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα καταθλιπτική ενώ κατά καιρούς έβλεπε την ίδια και την κόρη της (την οποία έβαζε σε ειδικό καροτσάκι μεταφοράς) να βγαίνουν από το σπίτι μαζί.

Η αστυνομία βρήκε την κ. Γουλφ νεκρή στο κρεβάτι της ενώ την κόρη της πεσμένη στο πάτωμα δίπλα από το καροτσάκι της σ’ ένα ειδικό δωμάτιο που είχε δημιουργηθεί για την ίδια.

«Πρέπει να είχαν πεθάνει από εβδομάδες» σχολιάζει η ίδια γείτονας της άτυχης μάνας και κόρης. «Γενικότερα, πάντως, η κ. Γουλφ δε δεχόταν εύκολα βοήθεια από άλλους, ήθελε να φροντίζει μόνης της την κόρη της. Γι’ αυτό και είχε απορρίψει και τη βοήθεια από την Κοινωνική Πρόνοια».

Η αστυνομία εξετάζει δύο ενδεχόμενα για το θάνατο μάνας και κόρης: είτε ότι η κ. Γουλφ πέθανε και μετά από λίγες μέρες πέθανε και η παράλυτη κόρη της αβοήθητη από ασιτία είτε ότι η κ. Γουλφ σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα αλλά οι γείτονες της κ. Γουλφ και της κόρης της φαίνεται αν πιστεύουν ακράδαντα ότι η κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα πέθανε αβοήθητη μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της: «Ήταν μια γυναίκα πλήρως αφοσιωμένη στην κόρη της. Δεν πρόσεχε τον εαυτό της για να προσέχει την 29χρονη παράλυτη κοπέλα. Ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους.Προφανώς όταν πέθανε η 50χρονη γυναίκα, η 29χρονη έμεινε αβοήθητη και πέθανε από ασιτία».

Η αστυνομία, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας, ανέφερε ότι έχει αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...