Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κρεμασμένος βρέθηκε ο γιος του Μάντοφ

Ο γιος του Αμερικανού καταδικασθέντος μεγαλοαπατεώνα Μπέρναρντ Μάντοφ, Μαρκ, βρέθηκε το Σάββατο κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του. Είναι μία προφανής αυτοκτονία" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπρόουνι.

Ο 46χρονος Μαρκ Μάντοφ βρέθηκε κρεμασμένος το πρωί του Σαββάτου (ώρα Νέας Υόρκης). Ο ίδιος, όπως και ο αδερφός του Άντριου, έχουν μπει μεν στο μικροσκόπιο των ερευνών για την «πυραμίδα Μάντοφ» αλλά εναντίον τους δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες.

Παράλληλα, το Σάββατο η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο όταν ο εκκαθαριστής των ταμείων του Μπέρναρντ Μάντοφ ζήτησε τη διώξη Αυστριακής τραπεζίτη ως συνεργού.

Οι δυο γιοι, όπως και ο θείος τους Πίτερ, εργάζονταν στην εταιρεία του πατέρα τους και η έρευνα εναντίον τους γινόταν για το κατά πόσον αγνοούσαν την προέλευση των χρημάτων που εισέρρεαν στην εταιρεία.

Το όλο σκάνδαλο είχε προκαλέσει σημαντική πίεση σε όλα τα μέλη της οικογένειας, όπως ανέφεραν στα αμερικανικά ΜΜΕ κύκλοι οικείων τους. Πριν από κάποιους μήνες, η σύζυγος του 46χρονου Μαρκ έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου, υποστηρίζοντας πως η οικογένειά της δεχόταν απειλές και είχε εξευτελιστεί λόγω της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...