Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Το κείμενο της προκήρυξης για το εκρηκτικό δέμα στην ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης των ιταλών αναρχικών που απέστειλαν εκρηκτικό δέμα στην ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη, δημοσιεύει σήμερα, η εφημερίδα "Λα Στάμπα".
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Fai, "Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία", αναφέρει...
 στην ανάληψη ευθύνης της:

"Αποφασίσαμε να υψώσουμε και πάλι τη φωνή μας. Ήδη τον προηγούμενο Απρίλιο, είχαμε ξεκινήσει μια επαναστατική εκστρατεία με την αποστολή ενός εκρηκτικού πακέτου. Η πράξη μας αποσιωπήθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά από τα μέσα ενημέρωσης και λογοκρίθηκε εντελώς η ανάληψη ευθύνης στην οποία, επαναλαμβάνοντας την συμμετοχή μας στις Fai, απευθύναμε προειδοποίηση στους κηδεμόνες της δημοκρατικής τάξης: δεν θα ανεχθούμε τις συνεχείς καταχρήσεις που πραγματοποιούνται στα Cie (κέντρα προσωρινής κράτησης και απέλασης λαθρομεταναστών), στις φυλακές, στους στρατώνες, των δομών αυτών της εξουσίας. Σήμερα επιτιθέμεθα εκ νέου απαντώντας στην έκκληση των Ελλήνων συντρόφων. Για το λόγο αυτό, η επίθεσή μας απευθύνεται κατά μιας δομής που εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος και τους δούλους του, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συντρόφους που συνελήφθησαν στην Αθήνα και προς το σχέδιο της "Συνωμοσίας Πυρήνες της Φωτιάς".

Εκτός από την απάντησή μας στην έκκληση αυτή για αλληλεγγύη, θέλουμε να ξεκινήσουμε μια επαναστατική εκστρατεία, υπέρ των συντρόφων που υποβάλλονται σε συνεχή κακομεταχείριση, από μέρους των ελβετικών αρχών και σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους χιλιανούς συντρόφους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ένα ισχυρό κύμα καταστολής. Για την έναρξη της εκστρατείας αυτής, αποφασίσαμε να επιτεθούμε και κατά των εκπροσώπων των δυο αυτών χωρών. Πιστεύομε ότι η μέθοδος της επαναστατικής βίας και η απευθείας επίθεση κατά ατόμων και δομών του συστήματος ηγεμονίας ,εκτός από ιστορική κληρονομιά του αναρχικού κινήματος, αποτελεί και βασικό στοιχείο για τον αγώνα και την καταστροφή του συστήματος. Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε, ότι το σχέδιό μας, που βασίζεται στην μέθοδο αυτή και στην επαναστατική αλληλεγγύη προς τους φυλακισμένους συντρόφους, διασταυρώνεται με εκείνο πολλών ατόμων και ομάδων που στην Ελλάδα, όπως και στην Χιλή, στο Μεξικό, στην Ισπανία, στην Αργεντινή και σε κάθε άλλο σημείο, επιτίθενται αδιάκοπα, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά. Τους προσφέρουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας. Αν η μέθοδος αυτή επεκταθεί όλο και περισσότερο, τότε, για το Κράτος και το Κεφάλαιο, οι καιροί θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολοι. Ελευθερία για όλους τους κρατούμενους. Ζήτω η Fai, ζήτω η Αναρχία.

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία. Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...