Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ιταλία: Πώς ένας 16χρονος ξεγέλασε τους κλέφτες

Για την ψυχραιμία του πρέπει να διακρίνεται ένας 16χρονος στην Ιταλία που κατάφερε να ξεγελάσει τους τρεις κλέφτες που είχαν κατορθώσει να εισβάλλουν στο σπίτι του. Όταν οι τρεις Μαροκινοί μπήκαν στο φτωχό σπίτι της οικογένειας από την Πάντοβα, δεν στάθηκαν τυχεροί μιας και η λεία τους ήταν σχετικά μικρή καθώς θεώρησαν ιδανικά μόνο ένα ανδρικό ρολόι και μερικά γυναικεία εσώρουχα.

Ο 28χρονος Ταρκίνια Ζιτούνι νόμιμος μετανάστης, ο 46χρονος Χαντίμπ Μπελκαμπά κι ο 41χρονος Λαχμπίμπ Φερχάνε καθώς ήταν περασμένα μεσάνυχτα άρχισαν να ψάχνουν για τροφή στην κουζίνα όταν ο 16χρονος της οικογένειας μπήκε στο σπίτι.

Ατάραχος τους είπε να μείνουν για να φάνε ό,τι θέλουν αρκεί ύστερα να φύγουν χωρίς να του κάνουν κακό κι οι τρεις λωποδύτες πείστηκαν και καταβρόχθισαν ό,τι έβρισκαν. Ο νεαρός όμως από το υπνοδωμάτιό του πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του για να την ειδοποιήσει για τους κλέφτες κι αμέσως μετά τις αρχές. Ετσι μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί της περιοχής έφτασαν στο σπίτι του νεαρού όπου βρήκαν τους τρεις αλλοδαπούς ακόμα στο τραπέζι πριν τους περάσουν χειροπέδες.
http://dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...