Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τρελό θεωρεί τον πατέρα της η κόρη του Πάστορα

Την άποψη ότι ο πατέρας της έχει τρελαθεί και χρειάζεται βοήθεια εξέφρασε η Έμμα Τζόουνς, κόρη του πάστορα από την Φλόριντα που απειλούσε ότι θα κάψει 200 αντίτυπα του Κορανίου.
Με δηλώσεις της στο Spiegel Online αποκάλυψε ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον πατέρα της από το σχέδιο του, μέσω email που του έστειλε, αλλά δεν πήρε καμία απάντηση."Μπαμπά άφησέ το" δήλωσε πως του έγραψε.
Η Έμμα Τζόνους δήλωσε ότι "Ο πατέρας μου δεν τα παρατάει. Ως κόρη, βλέπω την καλή φύση μέσα του. Αλλά νομίζω ότι χρειάζεται βοήθεια. Νομίζω ότι έχει τρελαθεί".
Σύμφωνα με την ίδια ο πατέρας της πέρασε αρκετά χρόνια σε μια χριστιανική κοινότητα στην Κολονία της Γερμανίας η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε αιρετική.
"Είδα ότι ο πατέρας μου κήρυττε και έκανε πράγματα τα οποία δεν έβρισκα καθόλου βιβλικά. Ζητούσε πλήρη υποταγή σε εκείνον και στην δεύτερη γυναίκα του" ανέφερε. "Αυτό που είδα ήταν μία πραγματική θρησκευτική αυταπάτη. Με τυπικά στοιχεία αίρεσης. Ελπίζω πραγματικά να έρθει στα λογικά του" κατέληξε στις δηλώσεις της.
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση υποστηρίζει ο ιμάμης
Εν τω μεταξύ, ο ιμάμης της Νέας Υόρκης δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πάστορα.
“Είμια διατεθειμένος να συναντήσω οποιονδήποτε δεσμεύεται ότι επιδιώκει την ειρήνη. Δεν έχουμε κάποια τέτοια συνάντηση προγραμματισμένη. Τα σχέδια μας για το ναό δεν έχουν αλλάξει. Ενθαρρύνω τον κόσμο να προσευχηθεί εν όψει της μαύρης επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου” δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...