Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ



Σύζυγός και ερωμένη του 50χρονου Γιόνι Μπάριος, που τον αποκαλούσαν Dr.House τις ημέρες του εγκλεισμού λόγω της γνώσης του σε ιατρικά θέματα, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο περιμένοντας την επιχείρηση. Πριν βγει στην επιφάνεια ο Μπάριος πάντως, η σύζυγος αποχώρησε
Όσο ο 50χρονος μεταλλωρύχος Γιόνι Μπάριος βρισκόταν παγιδευμένος στα έγκατα της γης η επί 28 χρόνια σύζυγός του Μάρτα Σαλίνας φώναζε το όνομά του απέξω ρωτώντας τι κάνει ο  καλός της. Ωστόσο, την ίδια στιγμή λίγο πιο πέρα μια άλλη κυρία έκανε ακριβώς το ίδιο. Επρόκειτο για την Σουζάνα Βαλενζουέλα τη επί 10 χρόνια ερωμένη του.
Οι δύο κυρίες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις μένοντας με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα αναγκάστηκε να επέμβει ο Ερυθρός Σταυρός για να τις χωρίσει καθώς ήταν στα πρόθυρα να πιαστούν μαλλί με μαλλί.


 
Ωστόσο ο Χιλιανός καζανόβας δεν φάνηκε να αγχώθηκε και τόσο αφού το πρώτο γράμμα που έγραψε από τα έγκατα της γης προοριζόταν για την ερωμένη του.

Μάλιστα ο Dr. House όπως τον ονόμασαν οι μεταλλωρύχοι καθώς φρόντιζε τους υπολοίπους στα όποια ιατρικά προβλήματα αντιμετώπιζαν ήλπιζε ότι η απελευθέρωσή του θα ένωνε την οικογένειά του, εννοώντας τη γυναίκα με την ερωμένη του καθώς είχε ζητήσει να παρευρεθούν και οι δύο την ώρα του απεγκλωβισμού του.

Ωστόσο η σύζυγός του δεν φάνηκε να είναι και τόσο φιλελεύθερη αφού αρνήθηκε να τον καλωσορίσει. Μόνο η ερωμένη του ήταν παρούσα τη στιγμή που βγήκε σώος.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Μάρτα Σαλίνας "Χάρηκα που τα κατάφερε και βγήκε σώος. Μου ζήτησε να πάω αλλά έμαθα ότι πρότεινε το ίδιο πράγμα και στην άλλη κυρία. Εγώ είμαι αξιοπρεπής γυναίκα και δεν πήγα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ή εγώ ή αυτή". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...