Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα εξέδωσαν Βουλγαρία και ΠΓΔΜ


Στη σκιά των τραγικών γεγονότων που αμαύρωσαν την πρωτοφανή σε όγκο διαδήλωση κατά των μέτρων λιτότητας, τα υπουργεία Εξωτερικών της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, καλώντας τους να αποφεύγουν αυτό το διάστημα τα ταξίδια στη χώρα.

Η ΠΓΔΜ εκδίδει την ταξιδιωτική οδηγία λόγω «των τελευταίων επεισοδίων στη διάρκεια μαζικών διαδηλώσεων και αφορά κυρίως στις μεγάλες ελληνικές πόλεις, πρωτίστως στην πρωτεύουσα Αθήνα και τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη, την Θεσσαλονίκη», όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, ΜΙΑ.

Στους πολίτες της ΠΓΔΜ που βρίσκονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη συνιστάται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στα κέντρα των πόλεων αυτών και σε μέρη όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και μεγάλες τράπεζες και να προσέχουν τα οχήματα τους.

Την αποφυγή των ταξιδιών στην Ελλάδα συνιστά στους πολίτες της και η Βουλγαρία με ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Η Βουλγαρία συνιστά να αποφεύγεται το κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης και υπενθυμίζει τις ακυρώσεις στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού και στα δρομολόγια πλοίων προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...