Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Daily Mail: Υποδειγματική η επιχείρηση της ελληνικής κυβέρνησης για την αποχώρηση Ελλήνων και Κινέζων από τη Λιβύη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Daily Mail συγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκαν Αμερικανοί πολίτες από τη Λιβύη στη Μάλτα με αυτόν που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά Ελλήνων και Κινέζων.

Οι ειδήμονες διερωτώνται για ποιο λόγο δεν ναυλώθηκε από τους Αμερικανούς ένα μεγαλύτερο πλοίο, όπως αυτά που χρησιμοποίησαν Έλληνες και Τούρκοι σημειώνει η DAILYMAIL σε ρεπορτάζ με θέμα τη διαφυγή 167 Αμερικανών από τη Λιβύη, που βρίσκονται ήδη στη Μάλτα.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρατίθεται παρατήρηση αμερικανού πολίτη, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο Dolores, το πλοίο που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί, και το Hellenic Spirit που χρησιμοποίησε η ελληνική κυβέρνηση για την αποχώρηση των Ελλήνων από τη Βεγγάζη».

Αναμφίβολα θα έπρεπε να έχουν πάρει τους Αμερικανούς εδώ και μέρες. Γιατί δεν ναύλωσαν ένα μεγαλύτερο πλοίο όπως οι Έλληνες και οι Τούρκοι σημειώνει χαρακτηριστικά στη βρετανική ε/φ
, η οποία παρατηρεί ότι η Ελλάδα και η Τουρκία κατάφεραν παρά τις δύσκολες χθες καιρικές συνθήκες να πάρουν από τη Λιβύη χιλιάδες υπηκόους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...